Cukrárna a kavárna Bukovský v Brně

Základem interiéru se staly pruhy v několika barevných a rozměrových variantách doplněné o květinový obklad za obslužným pultem. Sedací nábytek byl ponechán v původním tmavém dřevě. Prodejní pulty a ostatní nábytek v bílé barvě vnáší do prostoru světlo spolu s velkými okny do ulice. Zadní část prostor tzv. kavárny je zařízena čalouněnými křesly a stolky vlastního návrhu. Atmosféru prostoru doplňují lustry a nástěnná světla v kombinaci mléčného skla s kovem.

Projekt byl typickou kombinaci restyling (proměna) původního zařízení a návrhu interiéru.

Vstupní část cukrárny Bukovský, BrnoZadní část kavárny Bukovský, Brno

Cukrárna Bukovský, BrnoCukrárna Bukovský, Brno

Letní zahrádka Bukovský, BrnoLetní zahrádka Bukovský, Brno

Původní interiér restaurace 1Původní interiér restaurace 2